Dr.Cahit Ünver Anaokulu
ÖĞRETMENEVLERİ MAH. 913 SK. DR. CAHIT ÜNVER OKULU BLOK NO 14 KONYAALTI / ANTALYA

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi; hak ettiği yere getirmek için, sürekli çalışan, uluslararası standartlar doğrultusunda ileri eğitim ve öğretim yöntemlerini kullanarak, dünya standartlarında bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Okulumuzun; misyonu, okuma alışkanlığı edinmiş, sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, üretken, çağdaş, cumhuriyetle barışık, özgür düşünceli, araştırıcı, çevre bilincine sahip, mükemmeli yakalamaya çalışan, Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıkan, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirilmesinde, pay sahibi olmanın onurunu yaşamak istiyoruz.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM